Verslag TrouwBrancheBorrel Mariënhof Amersfoort en Broodfonds

Verslag TrouwBrancheBorrel Mariënhof Amersfoort en Broodfonds

Maandag 11 september startte wij het seizoen met een informatieve TrouwBrancheBorrel bij de prachtige locatie Mariënhof te Amersfoort.

LIZ OPENT DE BORREL
Nadat we al 5 jaar gewend zijn dat Daniëlle de borrels opent, was het nu voor het eerst de beurt aan Liz om dit te doen. Daniëlle heeft aangegeven wat minder taken te gaan doen en Liz wat meer.

Liz vertelde dat er voor het komende seizoen meer borrels gaan komen dan we gewend zijn. Het aantal wordt meer, ze zullen beter verspreid zijn door het land en met wat kleinere bezoekersaantallen. Op deze manier kunnen we de borrels kwalitatief nog beter maken. Er zullen ook bijeenkomsten gaan plaatsvinden zoals ontbijtsessies of tijdens lunchtijd.

LOCATIEMANAGER MAURICE VAN ROSSUM UITGEROEPEN TOT ‘F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR 2017’ en WINNAAR BESTE TROUWLOCATIE VAN NEDERLAND 2016/2017


Credits: Linda Bouritius Photography

Na de opening gaf Liz het woord aan Astrid de Boer van Mariënhof. Deze vertelde het bijzondere verhaal over hoe zij in een korte tijd zo een succesvolle locatie zijn geworden. Ze werden dit jaar namelijk niet alleen winnaar van de Dutch Wedding Awards als beste trouwlocatie van Nederland, maar locatiemanager Maurice van Rossum, werd al eerder tijdens het jaargala van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM), uitgeroepen tot F&B professional van het jaar 2017.

Zij onderscheiden zich door storytelling, welke zij tot het menu toe doorvoeren. Zij verbinden, verassen en verzorgen!

BROODFONDS; ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVOORZIENING VOOR EN DOOR ONDERNEMERS


Credits: Linda Bouritius Photography

Zoals aangekondigd, zou er een presentatie komen over het Broodfonds. Jos van Bussel kon ons daar alles over vertellen. 2/3 van de ondernemers blijkt niets te hebben geregeld bij ziekte. Ze vinden een AOV vaak te duur en er zitten medische voorwaarden aan. Bij een Broodfonds is dat anders, dit richt je samen met collega’s of andere relaties op. Het is transparant, op basis van vertrouwen en betaalbaar (je kiest zelf een bedrag tussen € 33,75 en € 112,50 p.m.).
Door de belangstelling die al eerder is getoond onder de leden van de NTBO komt er nu een TrouwBranche Broodfonds. Deze zal niet alleen voor de leden zijn, maar voor iedereen werkzaam in de trouwbranche. Er is plaats voor maximaal 50 personen, maar mocht hij vol zitten, dan komt er gewoon een volgend fonds bij.

De eerste 16 hebben zich al aangemeld. Mocht ook jij belangstelling hebben, mail dan even naar info@weddingsandbusiness.nl zodat we je wat informatie toe kunnen sturen en je uit kunnen nodigen voor de volgende informatie bijeenkomst.

WAT HEEFT DE WINNAARS TITEL VAN DE DWA DE LEVERANCIERS GEBRACHT

Na de lezing over het Broodfonds, ging het netwerken van start en werden we culinair verrast door de heerlijke gerechten van Mariënhof en muzikaal verrast door een prachtige zangeres van LoveSound. Tijdens het netwerken was er ook tijd om aan de aanwezige winnaars van de DWA 2016/2017 te vragen wat het winnen voor hen nou heeft betekend.


Credits: Linda Bouritius Photography

Mariënhof gaf aan dat de vindbaarheid veel beter was geworden, dat het meer vertrouwen geeft aan de consument en dat ze zich naar een wat hoger segment hebben kunnen plaatsen.

Voor aanstormend talent Linda Bouritius, heeft het vooral heel veel gedaan voor haarzelf en directe omgeving. Het was een bevestiging dat ze goed op weg was en dat haar werk serieus genomen werd. Daarnaast gaf het vooral veel vertrouwen bij de bruidsparen die haar al hadden geboekt. Linda heeft tijdens de borrel foto’s gemaakt welke hier te zien zijn.

Anna van de Gebakkerij, die ons enorm heeft verwend met haar overheerlijke taart van nieuwe smaken voor 2018,  vertelde ons dat ze er veel aan heeft gehad. De verkoop ging al veel makkelijker sinds haar nominatie. Ze heeft een prachtig seizoen en er komen inmiddels ook aanvragen direct via haar titel van de DWA. Anna deed vooral mee voor de feedback van de jury en gaf aan dat ze erg veel heeft gehad aan de tips van Hidde de Brabander en Tom van de Veen.

Bas Uijlings Fotografie was kort maar krachtig in zijn antwoorden. “Jazeker heb ik veel aan mijn titel!” Verkoop gaat vele malen makkelijker en ik bevind me nu als fotograaf in het hogere segment met veel huwelijken in het buitenland.

Als laatste spraken we Floor Hansen van LoveSound. Ook Floor gaf aan dat het winnen van de titel haar als bedrijf veel meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Het leverde meer branchebekendheid op en fijne partnerships. Ook gaf het veel vertrouwen bij haar bruidsparen.

Onze volgende borrel vindt plaats in het mooie Limburg bij Kasteel Groot Buggenum in Grathem.

Graag willen wij alle leveranciers bedanken voor hun gastvrijheid en voor hun bijdrage aan deze geslaagde avond. Bekijk hieronder de foto’s.

NTBO_Linda Bouritius Photography_15 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_8 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_11 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_29 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_30 (Custom).jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_5 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_27 (Custom).jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_26 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_7 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_25 (Custom).jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_16 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_24 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_36 (Custom).jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_14 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_9 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_28 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_20 (Custom).jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_22 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_12 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_2 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_13 (Custom).jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_10 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_19 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_3 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_18 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_32 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_35 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_33 (Custom).jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_23 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_21 (Custom).jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_34 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_4 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_1 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_6 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_31 (Custom).jpgNTBO_Linda Bouritius Photography_17 (Custom).jpg

 

Geef een reactie


Hoofdpartners

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Contact

Weddings & Business
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@weddingsandbusiness.nl