TrouwBrancheBorrel 14 april in teken van Dutch Wedding Awards winnaars

TrouwBrancheBorrel 14 april in teken van Dutch Wedding Awards winnaars

Op dinsdag 14 april organiseren we de laatste TrouwBrancheBorrel van dit seizoen bij Buitenplaats Amerongen. Deze borrel staat geheel in het teken van de Dutch Wedding Awards 2014 winnaars. De winnende bedrijven zullen op zijn of haar manier een bijdrage leveren aan deze borrel.

Tijdens de avond worden we door het team van Buitenplaats Amerongen meegenomen over het landgoed en krijgen we een culinaire rondleiding door de verschillende panden met hapjes en drankjes. Zowel onderweg als tijdens de afsluitende borrel is er volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken en bij te praten.

Programma
17.30 uur ontvangst
18.00 uur welkom
18.10 uur borrelen en netwerken
20.30 uur einde

Entree
Gratis voor NTBO-leden en partners
€ 10,- p.p. (excl. BTW) voor niet-leden
€ 25,- p.p. (excl. BTW) voor mediabedrijven en bruggenbouwers zonder samenwerking met de NTBO.

Wilt u aanwezig zijn bij deze laatste TrouwBrancheBorrel van dit seizoen? U kunt zich t/m 10 april aanmelden. Bekijk hier wie van uw branchegenoten ook aanwezig zullen zijn. Graag tot dan!

Deze borrel wordt mede mogelijk gemaakt door Buitenplaats Amerongen, Stalhouderij De Zadelhoff, Unicorn Wedding Cinematography, SKYFLY.nl, Sugarlips Cakes, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Weddingdeco.nl en Wedding & Planning.

Direct aanmelden voor de TrouwBrancheBorrel op 14 april »

Geef een reactie


Hoofdpartners

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Contact

Weddings & Business
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@weddingsandbusiness.nl