Nieuwe eigenaren en concept voor locatie Buitenplaats Sparrendaal

Buitenplaats Sparrendaal krijgt niet alleen een nieuwe huurder; er wordt stevig geïnvesteerd in de toekomst van het landgoed. Onlangs werd de nieuwe samenwerking contractueel vastgelegd tussen eigenaar Vereniging Hendrick de Keyser en ondernemers Peter-Paul en Erika Swijnenburg.

Nieuw concept
In het nieuwe concept wordt het landhuis de verbindende factor tussen evenementen, kunst en educatie, kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor gaat 250 jaar historie hand in hand met kunst en hedendaags design.

Nieuwe eigenaren
Peter-Paul en Erika Swijnenburg zijn oprichters en eigenaren van Buitenplaats Amerongen. Ruim 9 jaar voeren zij de succesvolle exploitatie van de bijgebouwen van Kasteel Amerongen. Peter-Paul Swijnenburg: “Onze visie is om een kwalitatief en gezond bedrijf in Sparrendaal te vestigen, zodat het historisch erfgoed behouden blijft. Er wordt een toekomstbestendige conceptuele invulling gerealiseerd, die op een waardige manier in de markt wordt gezet. Wij zijn ontzettend blij dat we deze kans gekregen hebben!”

Nieuw interieur
Buitenplaats Sparrendaal krijgt deze zomer een nieuw interieur, compleet met bar, lounge en front cooking meubel. Het wordt een combinatie tussen de goed bewaarde historische elementen en hedendaags interieurdesign. Ook het hele pakket audiovisuele middelen wordt gemoderniseerd en de verlichting krijgt een update. Het landhuis is geschikt voor gezelschappen tot 200 personen, in combinatie met een tent in de parktuin tot 400 personen. In de toekomst worden hier ruim 130 particuliere en zakelijke bijeenkomsten georganiseerd. Kijk op www.sparrendaal.nl voor een tipje van de sluier.

Geef een reactie