TrouwBrancheBorrel
Datum: 11 januari 2016
Locatie: NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Op maandag 11 januari organiseren we een TrouwBrancheBorrel bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Het 5-sterren hotel bevindt zich op het bekendste plein van Amsterdam en kijkt uit op het tegenovergelegen Koninklijk Paleis. Enkele van de beste winkels van de stad en de rosse buurt zijn vlakbij.  Het hotelgebouw dateert uit 1855. De locatie beschikt over 468 zeer modern ingerichte kamers met natuurlijke kleuren. De 20 vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en De Wintertuin met haar 19e-eeuwse architectuur is een perfecte locatie voor bruiloften. Wij laten u graag kennis maken met deze, recentelijk verbouwde, trouwlocatie tijdens onze TrouwBrancheBorrel!

Entree
Gratis voor leden van de NTBO en partners (max. 2 pers. per bedrijf)
€ 15,- p.p. (excl. BTW) voor niet-leden (max. 2 pers. per bedrijf)
€ 35,- p.p. (excl. BTW) voor mediabedrijven en bruggenbouwers zonder samenwerking met de NTBO (max. 2 pers. per bedrijf)

Programma
17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Welkom
18.10 uur Netwerken en borrelen
20.30 uur Einde

Adres
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
Dam 9
1012 JS Amsterdam

Parkeren
Parkeren kan voor € 4,- per uur bij de parking van het hotel. Parkeerplaatsen kunnen van tevoren NIET gereserveerd worden. Tevens kunt u parkeren in de garage van de Bijenkorf. De kosten hiervoor bedragen € 6,- per uur. Met het openbaar vervoer is makkelijker en goedkoper. Kijk daarvoor op www.9292.nl voor uw persoonlijke reisroute en de kosten.

Let op
Het aantal deelnemers kan maximaal tot 150 personen gaan. Tijdig aanmelden is aan te raden. Inschrijven kan t/m 8-1-16

De inschrijving voor de TrouwBrancheBorrel bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky  is gesloten

 

Deze TrouwBrancheBorrel wordt mede mogelijk gemaakt door:

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Het 5-sterren NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky bevindt zich op het bekendste plein van Amsterdam en kijkt uit op het tegenovergelegen Koninklijk Paleis. Enkele van de beste winkels van de stad en de rosse buurt zijn vlakbij.  Het hotelgebouw dateert uit 1855. De locatie beschikt over 468 zeer modern ingerichte kamers met natuurlijke kleuren. De 20 vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en De Wintertuin met haar 19e-eeuwse architectuur is een perfecte locatie voor bruiloften.
Meer informatie »


Sharingbox

De sharingbox mini. Deze compacte en eenvoudig te installeren photobooth is het perfecte entertainment tijdens bruiloften! Zet hem op de dansvloer en leg de leukste momenten van de bruiloft vast met de sharingbox. De gasten zullen er, net als het bruidspaar, helemaal weg van zijn. Kies uit een van de vooraf geselecteerde designs of maak hem persoonlijk met een eigen thema. Foto’s worden direct geprint zodat de gasten een leuk aandenken kunnen meenemen en de foto kan worden gemaild met daarbij een persoonlijk bericht van het bruidspaar. Feest voorbij? Geniet nog even na en kijk in alle rust de foto’s terug en download ze vanuit de online gallery. sharingbox, share the love.
Meer informatie »


Women in White

Women in White zingt driestemmige close harmony, die zeker voor kippenvel zal zorgen tijdens uw bruiloft. A capella of met sfeervolle begeleiding zijn wij uitermate geschikt om uw huwelijksceremonie muzikaal te omlijsten. Maar ook tijdens de receptie of het diner kunnen we zorgen voor een heerlijke muzikale noot. We hebben een uitgebreid repertoire met prachtige romantische nummers, die erg geschikt zijn voor de trouwceremonie. Vaak hebben stellen een ‘eigen nummer’. Dat speciale lied, dat ze herinnert aan hun eerste ontmoeting, date of bijzondere vakantie. Ook dat nummer steken wij met veel liefde en toewijding in een muzikaal jasje. Alles is mogelijk! Met de close harmony van Women in White, maakt u van uw trouwceremonie, receptie of diner iets bijzonders. Iets wat uw dag extra onvergetelijk maakt.
Meer informatie »

The Singing Harpist

Jharda is een betoverende harpiste en zangeres die al in heel Londen en Europa heeft gespeeld, met optredens in o.a. House of Parliament, St. Paul’s Cathedral, op de Paris Fashion Week en tijdens een magische bruiloft in de Zwitserse Alpen, voordat ze besloot naar Nederland te verhuizen om daar haar harp avonturen voort te zetten. Jharda’s muziek is uniek door haar eigen bewerkingen van populaire hedendaagse nummers begeleid door de harp. Haar repertoire bestaat uit artiesten als Adele, Ellie Goulding, Norah Jones en de Beatles, maar bruidsparen worden aangemoedigd om ook hun eigen favoriete nummers aan te vragen. Zo wordt hun grote dag nog persoonlijker. Modern en toch klassiek; The Singing Harpist heeft een modern tintje gegeven aan deze tijdloze instrument.
Meer informatie »

Bloemist Jemi

Al van oudsher is JEMI een begrip in Amsterdam.
Naast bloemenabonnementen zijn wij ook gespecialiseerd in bruiloften en evenementen.
Wij werken niet standaard, maar zorgen altijd voor verrassend bloemwerk in onze herkenbare stijl.
Wij staan bekend om onze goede service en snelle levering door heel Amsterdam.
Wij staan voor u klaar in de Warmoesstraat 83 in Amsterdam.
Meer informatie »

Geef een reactie