Het doel van Weddings & Business is het bevorderen van samenwerkingen tussen leveranciers in de trouwbranche, bedrijven in de gelegenheid te stellen om Het Keurmerk Trouwen te behalen en bruidsparen kunnen hun eerlijke reviews achterlaten op de onafhankelijke website Bruiloftervaring.nl

Bedrijven die minstens één jaar werkzaam zijn in de trouwbranche en direct diensten leveren aan bruidsparen kunnen een bedrijfsscreening aanvragen en daarmee Het Keurmerk Trouwen verdienen.

Het bedrijf wordt voor de screening Het Keurmerk Trouwen beoordeeld op diverse onderdelen. Deel 1 hiervan zal worden gescreend door het juridisch adviesbureau Veritas Advies en deel 2 door het communicatiebureau 7 étoiles. Wanneer het bedrijf van beide bureaus een positief advies krijgt en een totaal score haalt van tenminste 75 punten, zal Het Keurmerk Trouwen voor één jaar worden toegekend.

Meer informatie over de inhoud van de screening en hertoetsingen vind je op deze pagina.

Kosten overzicht

Bedragen op jaarbasis
Screening Het Keurmerk Trouwen mét presentatie op www.bruiloftervaring.nl € 499,00
Presentatie www.bruiloftervaring.nl € 99,00
*Alle bedragen zijn exclusief btw

Wil je meer informatie over hbruiloftervaring en/of Het Keurmerk Trouwen? Neem contact met ons op via 06 – 50 68 87 52 of info@weddingsandbusiness.nl.
Op de activiteiten van Weddings & Business zijn de algemene voorwaarden van toepassing.