Weddings & Business is dé netwerk evenement organisatie voor leveranciers in de trouwbranche. Het doel van Weddings & Business is het bevorderen van samenwerkingen. Leveranciers die verschillende onderdelen voor een bruiloft leveren ontmoeten elkaar op deze evenementen en daardoor groeien zij als ondernemers. Dit bereiken zij door te luisteren naar,- te vragen aan,- en te leren van elkaar. Mede hierdoor zullen de aangesloten bedrijven in de trouwbranche boven de rest uitstijgen in kwaliteit en professionaliteit.

Weddings & Business organiseert twee netwerk evenementen per jaar. Deze kunnen plaatsvinden bij mogelijke trouwlocaties, maar ook bij bedrijven van leveranciers die graag hun werkwijzen willen laten zien aan mede leveranciers. Deze netwerk evenementen hebben een educatief en een actief onderdeel, denk aan lezingen en workshops. Daarnaast is er natuurlijk alle mogelijkheid om te netwerken.

Daarnaast beheert Weddings & Business de onafhankelijke review site Bruiloftervaring. Leden van Weddings & Business krijgen een vermelding op deze website waarbij zij referenties kunnen verzamelen van bruidsparen en leveranciers. Leveranciers kunnen blogs schrijven en tips & tricks delen met bruidsparen.

Via Bruiloftervaring kunnen bedrijven de screening aanvragen voor Het Keurmerk Trouwen. Dit keurmerk staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben Het Keurmerk Trouwen verdiend omdat zij met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau en juriste.

Elk bedrijf werkzaam in de trouwbranche kan zich aansluiten als lid bij Weddings & Business. Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.