Op maandag 4 april 2016 organiseren we de laatste TrouwBrancheBorrel van dit seizoen bij Landgoed Rhederoord. Deze borrel staat gedeeltelijk in het teken van de Dutch Wedding Awards 2015 winnaars. Een aantal van de winnende bedrijven zullen op zijn of haar manier een bijdrage leveren aan deze borrel. U heeft de mogelijkheid om kennis met ze te maken en meer te weten te komen waarom zij de award hebben gewonnen.

Tijdens de avond krijgen we van het team van Landgoed Rhederoord een rondleiding door de locatie en worden we verrast met culinaire hapjes. Daarnaast is er  gelegenheid om als branchegenoten met elkaar kennis te maken en bij te praten voordat voor u het trouwseizoen volop van start gaat.

Programma
17.30 uur ontvangst
18.00 uur welkom
18.15 uur rondleiding “reis langs enkele winnaars”
20.00 uur borrelen en netwerken
21.00 uur einde

Entree
Gratis voor NTBO-leden en partners (max. 2 personen per bedrijf)
€ 15,- p.p. (excl. BTW) voor niet-leden (max. 2 personen per bedrijf)
€ 35,- p.p. (excl. BTW) voor mediabedrijven en bruggenbouwers zonder samenwerking met de NTBO (max. 2 personen per bedrijf)

Adres
Landgoed Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg

Wilt u aanwezig zijn bij deze laatste TrouwBrancheBorrel van dit seizoen? U kunt zich t/m 1 april a.s. aanmelden. Graag tot dan!

Deze borrel wordt mede mogelijk gemaakt door Landgoed Rhederoord, BEST DAY EVER Events, Tintelend Trouwen, Edelsmid Jacqueline Hermans,State of Dreaming Films, Arv & Mayk en De Entertainmentkoning

De inschrijving is gesloten. Graag tot een volgende keer!

Check de lijst om te zien wie er aanwezig zal zijn op deze borrel.

Geef een reactie