landgoed-huis-de-voorst-eefde-tbb

TrouwBrancheBorrel
Datum: 9 november 2015
Locatie: Landgoed Huis de Voorst

Op maandag 9 november organiseren we bij Landgoed Huis de Voorst een bijzondere TrouwBrancheBorrel in de vorm van een diner! Samen met Huis de Voorst nodigen wij u als branchegenoot uit voor een huiselijk en informeel, maar verrassend diner waar u in een gemoedelijke sfeer met elkaar kunt netwerken.

Tijdens deze avond krijgt u een rondleiding door trouwlocatie Landgoed Huis de Voorst en kunt u in de verschillende ruimtes genieten van een culinair diner. De avond wordt gestart met een borrel en welkomstwoord, waarna het diner en grande dessert in andere ruimtes worden geserveerd. Zo kunt u op een bijzondere manier netwerken met uw branchegenoten en krijgt u een goede indruk wat Landgoed Huis de Voorst kan bieden aan bruidsparen. Let op: er kunnen maximaal 70 personen deelnemen aan deze TrouwBranche Diner.

Programma
17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Aanvang borrel
18.45 uur Diner
20.00 uur Grande dessert
21.00 uur Einde

Entree
Gratis voor leden van de NTBO en partners (max. 2 pers. per bedrijf)
€ 15,- p.p. (excl. BTW) voor niet-leden (max. 2 pers. per bedrijf)
€ 35,- p.p. (excl. BTW) voor mediabedrijven en bruggenbouwers zonder samenwerking met de NTBO (max. 2 pers. per bedrijf)

Adres
Landgoed Huis de Voorst
Binnenweg 10
7211 MA Eefde

U kunt gratis parkeren bij Landgoed Huis de Voorst.

Let op! Het TrouwBrancheDiner bij Huis de Voorst is vol!!! Aanmelden is dus helaas niet meer mogelijk. We zien u graag op een volgende netwerk bijeenkomst.


Deze TrouwBrancheBorrel wordt mede mogelijk gemaakt door:

Landgoed Huis de Voorst

Landgoed Huis De Voorst kent qua bruiloften & trouwen een unieke combinatie: de huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en het feest kunnen allemaal in het landpaleis/kasteel plaatsvinden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene naar de andere plek. Geen gereis. Geen stress. Alleen genieten. De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke huiselijke ambiance.
Meer informatie »


Nadine & Alexander

Het muzikale duo Nadine & Alexander zullen tijdens deze TrouwBrancheBorrel diverse liedjes spelen. Het duo is beschikbaar voor diner, recepties en als weddingsingers.

Geef een reactie