Keurmerk Trouwen

Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche. Bedrijven mogen het Keurmerk Trouwen dragen wanneer ze de bedrijfsscreening positief hebben behaald, uitgevoerd door een extern jurist en een extern communicatiebureau. Daarnaast is het bedrijf door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld.

LOGO KEURMERK TROUWEN
Hieronder zie je de huidige logo’s van het Keurmerk Trouwen. Deze mogen de bedrijven in 1 van de 4 kleuren naar behoefte gebruiken. De sterren erin hebben de volgende betekenis. 1 ster = 5 jaar drager van het Keurmerk, 2 sterren = 7 jaar drager van het Keurmerk, 3 sterren = 9 jaar drager van het Keurmerk, enz. enz.

KeurmerkTrouwen_rozeRGB_klein 158x154

KeurmerkTrouwen1__geelRGB_klein 158x154

KeurmerkTrouwen2__grijsRGB_klein 158x154

KeurmerkTrouwen3__zwartRGB_klein 158x154


ONDERDELEN VAN DE SCREENING
Het bedrijf wordt voor de screening Keurmerk Trouwen beoordeeld op diverse onderdelen. Deel 1 hiervan zal worden gescreend door het juridisch advieskantoor Charlotte’s Law & Fine Prints en deel 2 door het communicatiebureau 7 Étoiles. Wanneer het bedrijf van beide bureaus een positief advies krijgt en een totaal score haalt van tenminste 75 punten, zal het Keurmerk Trouwen voor één jaar worden toegekend. De diverse onderdelen zijn:

Screening deel 1(minimaal te behalen punten voor positief advies: 45)

  • Algemene voorwaarden, offerte en factuur (weegt 25% mee in het eindresultaat)
  • Website, social media en online reviews (weegt 25% mee in het eindresultaat)
  • Bedrijfsontwikkeling (weegt 10% mee in het eindresultaat)

Screening deel 2 (minimaal te behalen punten voor positief advies: 30)

  • Telefonisch- en e-mail contact (weegt 20% mee in het eindresultaat)
  • Referentencheck (weegt 20% mee in het eindresultaat)

HOE VAAK DE SCREENING PLAATSVINDT
Ieder kalenderjaar zal het bedrijf opnieuw moeten worden gescreend. Na de vierde screening is het Keurmerk Trouwen geldig voor twee jaar, waardoor de screening vanaf dan om het jaar wordt afgenomen. Bij het behalen van de vijfde screening (bij 5 jaar aaneengesloten lidmaatschap met het keurmerk) ontvangt het bedrijf een Keurmerk Trouwen met Ster. Dit is om de bruidsparen te laten zien dat het bedrijf al 5 jaar aaneengesloten voldoet aan de eisen van het keurmerk. Elke twee jaar kan het bedrijf een extra ster behalen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over het lidmaatschap of het Keurmerk Trouwen, dan kun je mailen naar info@weddingsandbusiness.nl.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoofdpartners

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Contact

Weddings & Business
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@weddingsandbusiness.nl