Informeel netwerken tijdens geslaagde Wedding Meet Up

Informeel netwerken tijdens geslaagde Wedding Meet Up

Onlangs stond Kasteel Wijenburg volledig in het teken van informeel netwerken en ontmoeten. Op initiatief van Eline Koemans, eigenaresse van Feline Wedding & Events, werd het evenement Wedding Meet Up georganiseerd voor én door de trouwbranche. Ook de NTBO was hierbij betrokken en gaf een lezing.

Verslag-Wedding-Meet-Up_2

De juiste combinatie
“Een evenement is voor mij geslaagd als iedereen zich op z’n gemak voelt. Ik ben op verschillende bijeenkomsten geweest dat mensen zich soms duidelijk niet op hun gemak voelen. Daar is toch wel iets voor te verzinnen dacht ik”, vertelt Eline Koemans. Op een dag werd ze wakker met het idee om nieuwe profielfoto’s te laten maken en daar viel opeens het kwartje. “Het is een perfecte combinatie; ontmoeten en foto’s maken. Hierdoor kun je gezellig netwerken en dus was het evenement Wedding Meet Up snel geboren.”

Verslag-Wedding-Meet-Up_3

Vergroten van je netwerk
Het doel van Wedding Meet Up was een informele en ontspannen dag met als groot voordeel het vergroten van je professionele netwerk en mooie profielfoto’s. “Ik zocht de samenwerking met Wit Photography, Blik & Bloos Fotografie en Inge Kooiman Fotografie om alle aanwezigen mooi op de foto te zetten en The Beautiful Bride Company verzorgde iedereen van een mooi kapsel en visagie.” Gedurende de dag werd een wijnproeverij verzorgd door Kasteel Wijenburg en gaf Daniëlle van de NTBO een lezing over de ‘zin of onzin van een brancheorganisatie’. “Ondertussen kon iedereen genieten van de sweet table van Gebakkerij en speelde Paul Smithuis diverse mooie stukken”, aldus Eline.

Verslag-Wedding-Meet-Up_4

Een vervolg
Na afloop heeft Eline veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. “Het is leuk om te horen dat de deelnemers nog volop nagenoten hebben van deze dag. Er zijn al leuke samenwerkingen onderling ontstaan en iedereen is erg blij met de prachtige profielfoto’s die zijn gemaakt. Door het grote succes gaat Wedding Meet Up zeker een vervolg krijgen en hopen we er een terugkerend evenement van te maken.”

Verslag-Wedding-Meet-Up_5

Foto’s: Elvera Gerlinda Fotografie

1 Reactie
  1. Hallo Eline,

    wat een geweldig idee! Ik heb het jammer genoeg gemist, maar een volgende keer wil ik er zeker bij zijn!

    Hartelijke groet,
    Grietje

Geef een reactie


Hoofdpartners

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Contact

Weddings & Business
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@weddingsandbusiness.nl