Dutch Wedding Awards

Het kloppend hart van elke bruiloft zijn de leveranciers. Zij zorgen ervoor dat het hart van het bruidspaar en de gasten sneller gaat kloppen. Als vakprijs binnen de trouwbranche, belonen de Dutch Wedding Awards de beste trouwleveranciers die zich met hart en ziel inzetten voor de bruidsparen en hun gasten. Daarnaast is de prijs in het leven geroepen om te laten zien wat een prachtig trouwtalent er in Nederland werkzaam is.

Alle deelnemers worden in diverse categorieën beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. Zij maken daarmee niet alleen kans om beloond te worden tot Beste Trouwleverancier van Nederland, maar ontvangen ook waardevolle feedback op hun bedrijfsvoering. De Dutch Wedding Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens een speciale gala avond.

Dutch Wedding Awards 2015 telde ruim 200 inschrijvingen, 43 genomineerden en 13 winnaars. De winnaars werden op dinsdag 8 december 2015 tijdens een feestelijke gala uitreiking in Studio21 te Hilversum bekend gemaakt, te midden van bijna 550 branchegenoten.

Voor een impressie van de uitreiking van de Dutch Wedding Awards 2015, kunt u hier de foto’s bekijken »

(fotocredits: La Luz Fotografie)

Kijk voor meer informatie op: www.dutchweddingawards.nl

 

Hoofdpartners

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Contact

Weddings & Business
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@weddingsandbusiness.nl