trouwlocatie-club-nautique-tbb

TrouwBrancheBorrel
Datum: 8 maart 2016
Locatie: Club Nautique

Op dinsdag 8 maart organiseren we bij Club Nautique in Zandvoort weer een bijzondere TrouwBrancheBorrel! Samen met Club Nautique nodigen wij u als branchegenoot uit voor het eerste NTBO debat gevolgd door een amuse avond waarbij u in een gemoedelijke sfeer met elkaar kunt netwerken.

We zullen de avond starten met een kort debat; een steekspel van argumenten tussen mensen met verschillende opvattingen. Wat zal het topic zijn? Dat bepaalt u! Bij de inschrijving zal u gevraagd worden naar een geschikt onderwerp. Uit alle inzendingen zal de NTBO een eerste thema kiezen waarover in maximaal 20 minuten gedebateerd zal worden.

Hierna kunt u als vanouds netwerken onder het genot van muziek,  doorlopende amuses en een sprankelende proeverij van Limonsecco, Melonsecco en Hugo verzorgd door Il miogusto.
Let op: er kunnen maximaal 150 personen deelnemen aan deze TrouwBranche Borrel.

Programma
17.30 uur Ontvangst
18.15 uur Welkomstwoord
18.25 uur Debat onder begeleiding van Annemarie Bruning
18.45 uur Aanvang Borrel en Amuse avond
21.00 uur Einde

Entree
Gratis voor leden van de NTBO en partners (max. 2 pers. per bedrijf)
€ 15,- p.p. (excl. BTW) voor niet-leden (max. 2 pers. per bedrijf)
€ 35,- p.p. (excl. BTW) voor mediabedrijven en bruggenbouwers zonder samenwerking met de NTBO (max. 2 pers. per bedrijf)

Adres
Club Nautique
Boulevard Barnaart 23
2041 JA Zandvoort

Parkeren
Parkeren kan boven aan de boulevard en is betaald parkeren. € 2,50 p/uur.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Check de lijst om te zien wie er aanwezig zal zijn op deze borrel.

 

Deze TrouwBrancheBorrel wordt mede mogelijk gemaakt door:

Club Nautique

Club Nautique is een trendy strandpaviljoen aan de noordelijke boulevard Barnaart in Zandvoort. Dichtbij het circuit en op loopafstand van het station en het centrum. Club Nautique heeft een mediterrane uitstraling en staat bekend om de verrassende en sprankelende menukaart. Met al meer dan 25 jaar de beste keuken van het strand is Club Nautique een begrip in Zandvoort aan zee en omstreken.
Meer informatie »


Il miogusto

Il miogusto biedt een unieke lijn Prosecco’s die op traditionele wijze worden geproduceerd in het hart van Treviso. In dit beschermde Proseccogebied krijgen de wijnen de DOCG kwalificatie wanneer ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De druiven groeien hier op de steile groene heuvels van Conegliano-Valdobbiadene in het milde klimaat rond de Adriatische Zee. De Prosecco’s van il miogusto zijn van zeer hoge kwaliteit en worden gebotteld in kleurige flessen met een trendy uitstraling. Stuk voor stuk eyecatchers. Hiermee hebben we de traditionele fles vaarwel gezegd. Een superieure Prosecco in een aantrekkelijke prijscategorie verdient een prachtige fles. Traditionele topkwaliteit in een modern jasje.
Meer informatie »


Sharingbox

De sharingbox mini. Deze compacte en eenvoudig te installeren photobooth is het perfecte entertainment tijdens bruiloften! Zet hem op de dansvloer en leg de leukste momenten van de bruiloft vast met de sharingbox. De gasten zullen er, net als het bruidspaar, helemaal weg van zijn. Kies uit een van de vooraf geselecteerde designs of maak hem persoonlijk met een eigen thema. Foto’s worden direct geprint zodat de gasten een leuk aandenken kunnen meenemen en de foto kan worden gemaild met daarbij een persoonlijk bericht van het bruidspaar. Feest voorbij? Geniet nog even na en kijk in alle rust de foto’s terug en download ze vanuit de online gallery. sharingbox, share the love.
Meer informatie »


VRing360

Wij zijn VRing360 en wij zorgen ervoor dat jullie de mooiste dag van jullie leven opnieuw kunnen ervaren. Zo realistisch dat het lijkt alsof je het moment opnieuw beleeft. Wij doen dit door middel van 360° video techniek en Virtual Reality. Wij filmen de bruiloft met een zeer geavanceerde 360° camera, deze 360 graden camera bevat meerdere lenzen waardoor de gehele omgeving tegelijk wordt vastgelegd. Er wordt geen element gemist, van het bruidspaar tot de mensen in de zaal worden gefilmd. Maar… onze 360° trouwvideo komt pas echt tot leven als je deze bekijkt met de door ons meegeleverde virtual reality bril. Je krijgt werkelijk het gevoel dat het moment opnieuw beleefd, zo realistisch!
Meer informatie »


DJ Missbehave

DJ MissBehave is één van de weinige vrouwelijke DJ’s die ons land rijk is. Met haar energieke performance, blonde lokken én uitzonderlijke skills achter de draaitafels zet zij menig bruiloft en feest op zijn kop. DJ MissBehave specialiseert zich in de hits van nu, maar houdt zeker wel van een lekkere classic op zijn tijd. Vanaf de jaren 70 tot nu, met hits van over de hele wereld krijgt zij ook uw publiek zonder twijfel aan het dansen.
Meer informatie »


Cichi Dining Experience

Cichi heeft een voorliefde voor bijzondere serviezen en een gedekte tafel die persoonlijkheid uitstraalt. Uitnodigend, feestelijk, tot in de puntjes verzorgd maar ook ongedwongen en vrij.
Cichi verhuurt design serviezen en kan ook de styling van een diner of locatie verzorgen. We werken met kwaliteitsmerken zoals Broste Copenhagen, Van Verre en Serax. Maar ook met oude en antieke elementen en items van kleinere design studio’s en lokale bedrijven met een bijzonder verhaal zoals Catchii, Ottomania en Stadshout. We creëren een tafel die de persoonlijkheid van het bruidspaar benadrukt en de gasten meeneemt in hun stijl. Serviezen worden verhuurd via Servé Verhuurservice.
Meer informatie »


Elodie Burrillon Photography

Elodie Burrillon is een Franse trouwfotograaf die gericht is op emoties en mooie momenten van een huwelijksdag. Ze is gespecialiseerd in journalistieke en Fine Art fotografie.
Meer informatie »


Geef een reactie