arsenaal-grave

TrouwBrancheBorrel
Datum: 13 oktober 2015
Locatie: Arsenaal Grave

Op dinsdag 13 oktober organiseren we een TrouwBrancheBorrel bij Het Arsenaal in Grave. Ondernemers Michael en Puck van Doorn zijn sinds dit jaar begonnen met het geven van een nieuwe commerciële invulling aan het 9 jaar leegstaande monumentale gebouwencomplex. De locatie beschikt over sfeervolle historische ruimtes met een totaaloppervlakte van 3.200 m2, die geschikt zijn voor o.a. zakelijke bijeenkomsten en trouwerijen. Wij laten u graag kennis maken met deze nieuwe trouwlocatie tijdens onze TrouwBrancheBorrel!

Lezing door Charlotte’s Law
Voorafgaand aan de borrel organiseren we een interessante lezing die gehouden wordt door Charlotte Meindersma van Charlotte’s Law. Zij zal in een leerzame twee uur de juridische aspecten van marketing toelichten. Onderwerpen die aan bod komen zijn; regels bij adverteren, gebruik van referenties, hoe schep je de juiste verwachtingen bij een potentiële klant, auteursrecht en reclame, portretrecht/privacy en reclame. De lezing vindt plaats bij Het Arsenaal in Grave van 15.30 tot 17.30 uur.

Entree
De kosten voor deze lezing bedragen voor NTBO leden en partners € 25,- p.p. incl. gratis entree borrel. Overige trouwbranchebedrijven betalen € 50,- p.p. inclusief entree borrel en voor mediabedrijven is het € 70,- p.p. inclusief entree borrel. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Uiteraard kunt u zich ook alleen aanmelden voor de TrouwBrancheBorrel. Hiervoor gelden de reguliere prijzen:
Gratis voor leden van de NTBO en partners
€ 15,- p.p. (excl. BTW) voor overige trouwbranchebedrijven
€ 35,- p.p. (excl. BTW) voor mediabedrijven en bruggenbouwers zonder samenwerking met de NTBO

Programma
15.45 – 18.00 uur Lezing door Charlotte’s Law
17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Welkom
18.10 uur Netwerken en borrelen
20.30 uur Einde

Adres
Het Arsenaal
St. Elisabethstraat 35
2434 DB Grave

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast het Arsenaal Grave, hou daarvoor het volgende navigatieadres aan: Kasteeltje 4, Grave.

Meld u hier aan voor de TrouwBrancheBorrel bij Arsenaal Grave »


Deze TrouwBrancheBorrel wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het Arsenaal Grave

Het Arsenaal in Grave is eigendom van ondernemers Michael en Puck van Doorn. In 2015 zijn zij begonnen met het geven van een nieuwe commerciële invulling aan het 9 jaar leegstaande monumentale gebouwencomplex. De locatie beschikt over sfeervolle historische ruimtes die geschikt zijn voor o.a. zakelijke bijeenkomsten en trouwerijen.  Het enthousiaste en vakbekwame team verwelkomt u graag.
Meer informatie »


Liefde is Magie

De trouwdag is voor veel mensen de meest magische dag in hun leven. Iets wat ze zich altijd zullen herinneren. Met net dat beetje extra magie, helpt LiefdeIsMagie.nl dat ze dat ook met plezier kunnen doen. Of nu gaat om het creëren van gezellige sfeer, opvullen van wachttijd, het ijs breken tussen de gasten of het laten verdwijnen van een schoonmoeder. Geen wonder is ons te groot.
Meer informatie »

 

Suitcase Suzy

Met haar zwoele sound, ontwapenende flair en retro looks laat Suitcase Suzy vervlogen tijden herleven. Van huiskamer tot theater, deze stijlvolle dame voelt zich overal thuis. Zo zingt ze mooie, ingetogen luisterliedjes tijdens uw verjaardag, diner of huwelijksvoltrekking en staat ze de volgende dag lekker te swingen op een bedrijfsfeest of evenement. Door haar sprankelende uitstraling is Suzy’s Vintage Vocal Act een lust voor zowel oor als oog!
Meer informatie »

 

Bloemisterij De Lavendel

Bloemsierkunst op maat. Bij ons is alles mogelijk, van bruidsspecialiteiten tot versiering op locatie. Vraag vrijblijvend informatie bij Bloemisterij De Lavendel.
Meer informatie »

 

 

Goudfotografie

Allround fotograaf en sportfanaat, gedreven door passie en de glimlach van de klant. Elke dag het mooiste beroep van de wereld mogen uitoefenen.
Meer informatie »

 

Geef een reactie