Aanmelden lidmaatschap Weddings & Business

Middels dit formulier kun je je bedrijf aanmelden voor een lidmaatschap bij de Weddings & Business. Het lidmaatschap is geldig gedurende één jaar. Lopend van 1 januari tot 31 december. Mocht je in de tussentijd lid willen worden dan gaat je lidmaatschap in per de eerste van de volgende maand na aanmeldingsdatum tot aan 31 december van datzelfde jaar. Zes weken voor het einde van de lidmaatschapsdatum, ontvang je van ons bericht of je je lidmaatschap wenst te verlengen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over het lidmaatschap, dan kun je mailen naar info@weddingsandbusiness.nl.

Aanmelding lidmaatschap

 • Bedrijfsgegevens

 • Gegevens contactpersoon

 • Omzet gegevens en documenten

 • Als je langer dan 1 jaar werkzaam bent in de trouwBranche, dan kun je er optioneel voor kiezen om je bedrijf te laten screenen om in aanmerking te komen voor Het Keurmerk Trouwen. Wens je gebruik te maken van de screening voor Het Keurmerk Trouwen? Kies hieronder de optie welke voor jou van toepassing is.
 • Wij vragen je een kopie van uw uittreksel KvK te uploaden.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf.
  • LET OP! Je wordt na uw aanmelding gelijk doorgeleid naar onze IDEAL pagina! Mocht je niet over IDEAL beschikken, dan ontvang je na verzending je factuur per mail. Zodra je dan bij de IDEAL pagina uit komt, kun je op "betaling annuleren" klikken.

  Hoofdpartners

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Contact

  Weddings & Business
  T: 06 - 50 68 87 52
  E: info@weddingsandbusiness.nl